Matkailu Helsingissä ja muualla Suomessa – ota mukaasi espanjankielinen
opas!

Yhteydenotto

Mikä ihana reissu! Tämä on se lausahdus, jonka toivon jokaisen opastettavan matkalaisen suusta kuulevan. Mieleenpainuvat hetket Suomessa muodostuvat monesta palasesta – kaunis luonto, rauha, puhdas ruoka ja arkkitehtuuri ovat monien mieleen. Hyvä ruoka, juoma ja tarinat suomalaisesta kulttuurista täydentävät matkaasi. Kun matkaasi johdattelee espanjankielinen opas, saat ripauksen enemmän irti reissustasi.

Matkaoppaanasi Helsingissä

Tarvitsetko espanjankielistä opastusta Helsinki-kierrokselle? Olen suorittanut Helsinki-oppaan tutkinnon, joten kulkiessasi kanssani saat laadukkaan kaupunkikierroksen. Kuljet kanssani läpi mielenkiintoisten tarinoiden, oppien suomalaista kulttuuria laaja-alaisesti.

Matkaoppaanasi muualla Suomessa

Kaupunkikierrosten ohella olen erikoistunut myös luontopainotteisiin opastuksiin – olemme käyneet matkalaisten kanssa Keskuspuistossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Jos toiveena on tutustua laajemmin Suomen kaupunkeihin ja luontoon, räätälöimme yhdessä mielenkiintosi mukaan opastukset.

Suunnitelmia vailla? Autan mielelläni suunnittelussa, kohteiden etsinnässä ja varausten tekemisessä.

Jos matkasuunnitelmasi ovat vielä aivan avoinna, autan mielelläni sopivan ohjelman hahmottelussa ja käytännön asioissa. Tarvittaessa hoidan esimerkiksi tarjouspyynnöt matkatoimistoille ja erilaisten varausten lukkoon lyömisessä.

Espanjankielisen matkanjohtajan avulla saat enemmän irti!

Suunnittelen asiakkaiden kanssa ohjelman, varaan teemaan liittyvät kohteet ja isännät sekä usein paikalliset lounaat. Matkatoimisto hoitaa lennot, hotellit ja bussin ja paikalliset kaupunkiopastukset sekä yleensä matkan aikaisen illallisen. Matkan aikana vastaan toteutuksesta, matkan johtamisesta, opastuksista sekä tulkkauksesta. Isompien ryhmien kanssa (yli 30 henkeä) on teknisenä tukena mukana matkatoimiston edustaja, muutoin olen yleensä ollut yksin vetovastuussa. Olen suorittanut virallisen matkaoppaan tutkinnon ja Helsinki-oppaan pätevyyden, joten minulta saat laadukasta opastusta.


Kysy lisää Helsinki-matkoista tai muista kohteista espanjankielisen oppaan siivittämänä »