Contácteme: +358 40 586 2134

JOLÉ! Ayuda de viajes en Finlandia

Ayuda de viajes a España y en español a Finlandia

JOLÉ! Ayuda de viajes

 Ayuda de viajes a España y en español a Finlandia

Unohtumaton opastettu matka Espanjassa tai espanjankielinen kierros Suomessa

Yhteydenotto

Haluan järjestää sinua kiinnostavia ja mieleenpainuvia matkoja, joilla pääset myös paikkoihin, joihin ei muuten löydä tai pääse, ei istuta liikaa bussissa ja aktiviteettien ohella jää vapaa-aikaa omien kokemusten ja elämysten hankkimiseen turvallisessa ilmapiirissä. Näet kauniita ja vaihtelevia maisemia, tavallista Espanjan arkielämää, tapaat paikallisia yrittäjiä ja ammattimiehiä ja pääset nauttimaan tyypillisistä espanjalaisista ruoista myös maaseuturavintoloissa. 

Vuorimetsää

Matkojen suunnittelu ja toteutus erityisesti Espanjaan 

  • Onko matkasi vasta idea-asteella? Suunnittelen ohjelman kanssasi tarpeidesi mukaisesti ja toteutan sen yhdessä matkatoimiston kanssa, vastaan yleensä kokonaan ammatillisen ohjelman varauksista ja myös isosta osasta paikallisruokailuja. 
  • Voin tehdä puolestasi tarjouspyynnön matkatoimistoille.
  • Vastaan matkanjohtajapalveluista, opastuksista ja tulkkauksista – paikallisoppaita tietysti käytetään erityisesti kaupunki- ja kulttuurikierroksilla.
Luontopainotteisia opastuskierroksia espanjaksi Suomessa.

Palvelut omatoimimatkalaisille – kohteiden etsintä ja varausten teko / lippujen hankinta

  • Oletko lähdössä matkalle ja olet tottunut hoitamaan kaiken itse, mutta sitten jollekin päivälle pitäisi saada joku erikoisjuttu, joka tuottaa probleemeja, vaikka reitti johonkin kansallispuistoon, flamencoliput tai muuta mukavaa. Ota yhteyttä ja katsotaan miten asian voisi hoitaa!
Tule mukaan vaikka luontomatkalle!

Espanjalaisten /espanjankielisten matkat Suomeen

  • Onko sinulle tai yrityksellesi tulossa espanjalaisia tai espanjankielisiä vieraita Suomeen?
  • Onko matkaohjelma vielä avoin? Voin auttaa ohjelman suunnittelussa ja varsinkin ammatillisten varausten teossa ja hoitaa puolestasi vaikka tarjouspyynnön matkatoimistolle. Tunnen hyvin metsätaloutta koko Suomessa, mutta myös metsäluontoa laajemmin, mm. Nuuksion kansallispuiston.
  • Onko ohjelma jo kasassa? Voin tällöin toimia matkanjohtajana ja/tai tulkkina.
Järvimaisemaa

Opastukset espanjaksi Helsingissä; perusopastusten lisäksi erityisesti luontokohteet

  • Tarvitsetko opastusta Helsingin kaupunkikierrokselle? Olen suorittanut Helsinki-oppaan tutkinnon ja peruskaupunkikierrosten lisäksi olen erikoistunut luontopainotteisiin opastuksiin teemoina esimerkiksi Keskuspuisto, lähiluonto metroasemien ympäristössä, Nuuksio jne.

Toiminta matkanjohtajana – konsepti käytännössä

Suunnittelen asiakkaiden kanssa ohjelman, varaan teemaan liittyvät kohteet ja isännät sekä usein paikalliset lounaat. Matkatoimisto hoitaa lennot, hotellit ja bussin ja paikalliset kaupunkiopastukset sekä yleensä matkan aikaisen illallisen. Matkan aikana vastaan toteutuksesta, matkan johtamisesta, opastuksista sekä tulkkauksesta. Isompien ryhmien kanssa (yli 30 henkeä) on teknisenä tukena mukana matkatoimiston edustaja, muutoin olen yleensä ollut yksin vetovastuussa.

Blogi

Tervetuloa tutustumaan myös blogiini! Julkaisen blogissani matkailuaiheisia, mielenkiintoisia ja asiakkailleni hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita. Mikäli sinulla on erityisiä aiheita joista haluaisit minun kirjoittavan, ota yhteyttä ja ehdota rohkeasti!

Blogi tulossa