Kulttuuri- ja makumatkoja Espanjasta Suomeen ja takaisin – tutustu matkanjohtaja Joukoon

Yhteydenotto

 

Mikä mies Jouko?

~ Intohimona Espanja ja espanjan kieli jo yli 30 vuoden ajan ~

 

Olen peruskoulutukseltani metsänhoitaja, ja takanani on pitkä ja monipuolinen työura metsäsektorilla. Urani jatkuu edelleen Senior Advisorin roolissa. Intohimoinen harrastukseni on Espanja sekä vivahteikkaasti sointuva espanjan kieli. Olen johdattanut tyytyväisiä matkalaisia metsä-, maatalous- ja muille matkoille eri puolille Espanjaa ja Portugaliin vuodesta 2006 lähtien. Omat matkani Espanjaan alkoivat jo vuonna 1988.
Puiden lisäksi o
len harrastanut sieniä lähes koko ikäni ja suorittanut kauppasienineuvojan tutkinnon vuonna 1986. Lisäksi olen aktiivinen Suomen sieniseuran jäsen.

 

Olen pääsääntöisesti suunnitellut ja organisoinut kaikki vetämäni matkat, useimmat niistä Kon-Tiki Toursille. Metsä- ja maatalousmatkojen lisäksi olen toteuttanut Suomi–Espanja Seuran jäsenmatkoja ja työskennellyt myös Albatros Travelsilla matkanjohtajana. Vahva kotimaan metsä- ja luonto-osaaminen yhdistettynä laajaan Espanja-osaamiseen takaavat matkojen onnistumisen ja mielenkiintoisen sisällön. Asiakastyytyväisyydestä kertovat virallisten positiivisten palautteiden lisäksi myös se, että yhä useammat asiakkaani ovat palanneet matkoilleni kerta toisensa jälkeen.

 

Reissuillani olen metsien lisäksi perehtynyt monipuolisesti Espanjan ruoka- ja juomakulttuuriin sekä tietysti sieniin ja erinomaisiin sieniruokiin. Korona-aikana suoritin etänä sienigastronomian opinnot Sevillan hotelli- ja ravintolakoulussa. Tämän myötä kuva hienosta sieniruokamaasta vain vahvistui entisestään.

Espanjan harrastuksiini kuuluu myös pitkäaikainen toiminta Suomi–Espanja Seurassa (SES), jossa olen tällä hetkellä puheenjohtajana.

Tuntuma Espanjaan arkielämään säilyy myös vierailuilla kahden Espanjassa asuvan tyttäreni luona.

Lue lisää palveluistani

Joukon CV

Sivustoa päivitetään pian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja koe aito Espanja!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.